nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
20°

Les obres de la plaça del Pou Vell no preveuen el risc d'inundacions

El PP denuncia que l'equip de govern ha creat una alarma social


Els veïns de la plaça del Pou Vell de Sant Llorenç han aixecat aquests dies la veu d'alarma davant les obres de reforma d'aquest entorn, ubicat damunt un torrent, quan han conegut que l'Ajuntament en les obres d'embelliment i millora no havia previst el risc d'inundacions. Hi havia projectades dues columnes vora el llit del torrent que constitueixen un obstacle per al pas de l'aigua en el cas que hi hagués fortes pluges. Així ho ha denunciat el grup municipal a l'oposició, PP, que han manifestat la seva indignació per «la manca de previsió i la mala gestió de l'equip de govern».

La setmana passada un grup de veïns quan varen veure que s'havien obert dos grans forats dins el torrent es varen plantar a l'Ajuntament per demanar explicacions al batle, Mateu Puigrós. Aquest els va explicar el projecte i els va assegurar que «hi hauria una modificació eliminant aquestes columnes en no haver previst aquest risc». Les obres han quedat paralitzades i aquest dilluns hi haurà una reunió amb l'enginyer per fer la pertinent modificació del projecte inicial.

Manuela Meseguer, portaveu popular comentà que «l'equip de Govern ha creat una gran alarma social. Nosaltres ja les havíem advertit d'aquest risc i per això, en el seu moment, no donarem suport a aquest projecte. No ens varen fer cas i ara s'han trobat que han de modificar el projecte. A més els veïns estan molt preocupats, molt intranquils perquè fa 14 anys ja hi va haver aquesta zona una torrentada, amb inundacions. Han creat una gran alarma». Puigrós assegurà que «es posarà solució ja que només es tracta d'una petita modificació. El que farem serà no posar les columnes i es deixarà una part de la plaça sense cobrir».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris