nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

El 75% de les places oferides pel Centre Flassaders estan exhaurides

La direcció de l'espai considera un «èxit» la inscripció en els cursos

Prop del 75 per cent de les places oferides als cursos i activitats del Centre Social de Flassaders que es realitzaran el pròxim trimestre i octubre ja estan exhaurides. Així ho va anunciar ahir Joana Bardina, directora de l'espai municipal, durant la presentació de l'oferta d'activitats per al curs 2004/2005, que va ser presidida per la regidora d'Acció Social, Margalida Ferrando. Bardina va informar que de les prop de 343 places que s'ofereixen en els cursos programats per al pròxim trimestre i per al mes d'octubre, «unes 260 ja estan ocupades». «És un èxit, hi ha molta demanda», va puntualitzar.

Concretament, els cursos que han registrat més sol·licituds de places han estat «els de conservació de la memòria, sobretot per a la gent gran, i el de tai-xi». Igualment, Bardina va especificar que el perfil més habitual dels inscrits és de gent adulta que «té més de 35 anys», tot i que també hi ha activitats adreçades a infants, joves i gent gran. A més, la directora del centre va confirmar que el mestissatge ha arribat als cursos i «en un mateix hi pot haver de tot, mallorquins, espanyols i immigrants».

Per la seva part, Ferrando va recordar que el curs passat es varen organitzar més de 400 cursos i activitats en els quals varen participar «quasi 18.000 persones, exactament 17.964. S'ha de dir que hi ha més dones que hi participen que homes». La regidora va subratllar el caràcter social del centre. «Això no és tan sols un centre cultural, té un abast social», va afirmar.

Com a botó de mostra d'aquest caràcter social del centre Flassaders va servir ahir la inauguració de l'exposició del pintor Jaume Planisi, fruit d'un viatge a l'Índia. L'artista fa comptes destinar els beneficis de la venda de les seves obres íntegrament a la Fundació Vicenç Ferrer, perquè faci un centre per a diabètics a l'Índia. Dolors Cano, delegada de l'entitat, agraí aquest suport i la col·laboració de l'Ajuntament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris