nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Matas subscriu un document que reivindica una «Espanya unida»

Els presidents del PP es reuneixen avui a San Millán de la Cogolla

El president del Govern balear, Jaume Matas i els altres presidents de Governs autònoms i regionals del PP, encapçalats pel seu secretari general, Mariano Rajoy, subscriuran avui a San Millán de la Cogolla (La Rioja) un document en el qual es plantejarà «una Espanya unida i vertebrada», segons digué ahir el titular de l'Executiu de la Rioja, Pedro Sanz Alonso.

A la reunió hi assisteixen, a més de Jaume Matas, els presidents de les comunitats de Madrid, Esperanza Aguirre; Múrcia, Ramón Valcárcel; la ciutat autònoma de Ceuta, Juan Jesús Vivas; València, Francesc Camps; Castella-Lleó, Juan Vicente Herrera, i la Rioja, Pedro Sanz. També hi serà present el secretari general del PP, Mariano Rajoy i altres càrrecs i representants.

Sanz Alonso indicà que «em sent molt honorat que des de San Millán també neixi la veu d'aquells que plantejam una Espanya unida, vertebrada cohesionada i d'igualtat d'oportunitats per a tots els ciutadans, independentment d'on visquin».

En aquesta trobada es parlarà de «temes que en aquests moments estan en els mitjans de comunicació i que tenen molt a veure amb el que és la consolidació del nostre model autonòmic i que afecten tots els territoris d'Espanya», va subratllar.

Des del Govern balear, s'afirma que l'objectiu de la reunió és posar en comú els criteris de les comunitats representades a la trobada sobre la futura reforma dels estatuts, la possible presència de les CA a Europa i la propera conferència de presidents autonòmics anunciada pel president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris