cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

El consum elèctric cresqué un 19% la primera quinzena de setembre

L'evolució coincidí amb l'ona de calor viscuda a principis de mes

La demanda elèctrica ha crescut en la primera quinzena de setembre un 19'3 per cent respecte al mateix període de l'any passat. En aquesta ocasió, tot indica a què les altes temperatures registrades a principis de mes, superiors a les habituals en aquestes dates, han estat determinants perquè es registràs aquest increment en la demanda d'electricitat.

Segons va informar ahir Gesa-Endesa, «durant els primers catortze dies del mes de setembre, l'electricitat demanada s'ha situat en els 266.203 megawats». Ara, si analitzam l'electricitat demanada entre l'1 de gener i el 14 de setembre, que arriba als 3'9 milions de megawats, ens dóna un increment del 2'9 per cent.

Gesa-Endesa matisa que «s'ha de destacar el fort increment d'energia consumida durant aquest mes de setembre, si bé, no s'han superat les puntes de potència màxima». La companyia afegeix «pel que fa a l'energia consumida durant tot un dia s'ha de ressaltar el consum de dia 8 de setembre del 2004, en aquells dies de forta calor durant el mes de setembre, amb una energia demandada de 20.542 megawats».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris