nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

El PSOE critica la despesa «abusiva» del PP per organitzar unes jornades

Diu que els doblers es podien haver invertit en necessitats socials

«És una autèntica vergonya que l'equip de govern de Son Servera regali una ploma de 377 euros a un particular en el marc d'unes jornades organitzades per l'Ajuntament, quan hi ha moltes altres necessitats a què fer front, com per exemple una gran demanda social. El PP ha fet una despesa excessiva i abusiva en aquest acte que semblava de campanya del seu propi partit». Així s'expressà ahir el portaveu del PSOE de Son Servera, Josep Barrientos, en mostrar la indignació del seu grup per aquest «abús».

El regidor socialista explicà que en unes «jornades periodístiques» celebrades a finals d'agost, l'Ajuntament, a més, gastà 500 euros en regals als convidats, 117 en flors i 250 en picades. A part, s'han de comptabilitzar les estades dels convidats als hotels i les hores extres de la Policia Local aquell vespre. «Les despeses són ben considerables. No hi ha dret que es tudin els doblers públics d'aquesta manera en lloc d'invertir-se en temes socials».

El batle de Son Servera, Damià Ripoll (PP), explicà que «la ploma la regalàrem a Pedro J. Ramírez en agraïment per aquestes jornades. Després obsequiàrem els convidats amb unes senalles de productes de les Illes que ens varen costar 500 euros. Jo calcul que en total les despeses seran al voltant dels 3.000 euros. No ho podem dir encara amb exactitud perquè falta comptabilitzar algunes factures com despeses de cartell o de llum i so».

En el darrer ple, el PSOE a l'apartat de precs i preguntes, ja demanà la despesa ocasionada per aquest acte, i Damià Ripoll va respondre que «vos contestaré en el proper ple». EU-EV també s'hi interessà. L'acte tingué lloc la nit del 27 d'agost a l'església Nova. Hi participaren Pedro J. Ramírez, José Oneto, Victoria Prego i Monserrat Domínguez per parlar sobre l'11-M.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris