cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Els hotelers demanen a la Sala que ampliï la flota de taxis de la Platja

En alguns casos els turistes han esperat fins una hora i mitja pel servei

L'Associació hotelera de la Platja de Muro ha sol·licitat a l'Ajuntament de Muro que ampliï la flota de taxis per evitar les esperes que ara pateixen els turistes en determinades hores del dia.

Així, l'equip de govern municipal de l'Ajuntament Muro (CDM-PP) té previst proposar al ple municipal ampliar la flota de taxis amb sis noves llicències. Les principals esperes són els dies plujosos i el dimarts i el diumenge, coincidint amb el mercat d'Alcúdia.

En aquest sentit, la gerent de l'Associació hotelera de Platja de Muro, Juana Mari Serra, explicà que «ens trobam que a Platja de Muro hi ha pocs taxis i demores importants que els turistes han fet arribar als seus hotels».

Alternatives
Alguns empresaris hotelers han proposat fins i tot d'organitzar un servei propi per al seu establiment amb cotxes i xofers. Així mateix, els responsables del Palace de Muro han pensat fins i tot a posar en marxa un servei de minibús per traslladar els clients fora de l'hotel.

Per evitar aquesta situació, el batle de Muro, Miquel Ramis (CDM), assenyalà que «creim que és molt millor ampliar el nombre de llicències de taxi que ara és insuficient». El subdirector del parc natural, Jaume Capó, confirmà ahir les demores que pateixen els turistes que en alguns casos fins i tot han arribat als «seixanta minuts o fins i tot una hora i mitja».

Capó comentà que «crec que si hi hagués el doble de taxis aquests problemes quedarien solucionats» afirmà el subdirector.

«Els clients s'enfaden si han d'esperar molta estona i això suposa una mala imatge que ens pot fer perdre clients», indicà Capó.

Així, prossegueix dient que «ara tenim 19 taxis a la zona, que ofereixen un servei força dolent; no sempre la culpa la té el taxista dels retards ja que hi ha també embossos a la carretera. El cert és que si s'ampliàs la flota de taxis el servei seria molt millor».

Ara l'equip de govern de l'Ajuntament Muro ha tingut en compte aquesta problemàtica i té previst fer arribar aquesta sol·licitud de l'associació hotelera a als partits de l'oposició perquè l'estudiïn i dur-la a l'aprovació del ple municipal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris