cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

L'Ajuntament demana a Costes que no renovi la concessió dels xibius de la platja

E.B.Alcúdia.
El batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, i la tinent de batle, Melchora Gómez, es reuniren aquesta setmana amb el nou cap de Costes de Balears, Víctor Torres, per tractar distints temes que afecten el municipi.

Entre d'altres qüestions sol·licitaren a Torres que el Govern central no renovi la concessió dels xibius de la platja que s'acaba el proper any i que des de fa 24 anys gestiona ExPlaya.

Així, Ferrer i Gómez traslladaren a Víctor Torres l'acord de no permetre que es renovi la concessió o que s'atorgui una nova a la mateixa societat.

L'Ajuntament és partidari d'explotar aquestes instal·lacions, fet que li reportaria uns ingressos anuals de 600 mil euros. A més, denuncia algunes irregularitats a l'actual gestió com és el fet que es cobri per la utilització dels banys.

Ferrer i Gómez demanaren informació sobre el projecte de regeneració del Lago Esperanza, aprovat des de la passada legislatura i que fou inclòs en el protocol d'actuacions que acordaren dur a terme Govern balear i Govern central encara que tampoc hi va haver resposta respecte d'aquest projecte.

Altres qüestions que es traslladaren a Torres són la necessitat de solucionar el problema d'erosió de la costa en el Corral de Bennàssar.

Torres va prendre nota de tots els assumptes que preocupen els ciutadans d'Alcúdia i es va comprometre a donar una resposta pròximament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris