nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

L'ambaixadora polonesa, de visita a Mallorca, vol incentivar els acords comercials

«Volem dur a Polònia inversions i l'experiència turística balear»

L'ambaixadora de Polònia a Espanya, Grazyna Bernatowicz, es troba de visita oficial a Mallorca per incentivar els acords comercials entre el seu país i Balears, així com aconseguir captar el major nombre d'inversions en matèria d'infraestructures i serveis, implementar al màxim tota la indústria turística al seu país, «per al qual volem captar a Polònia inversions i l'experiència turística (know how) mallorquina i dels seus empresaris, en matèria hotelera i serveis extrahotelers», explicava ahir a Palma l'ambaixadora.

Durant tot el dia mantingué diverses trobades institucionals amb les principals autoritats civils i institucionals de les Illes Balears, entre elles amb el president balear, Jaume Matas, així com amb el president del Parlament, Pere Rotger; la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar; i la batlessa de Palma, Catalina Cirer. Després, l'horabaixa, mantingué una trobada amb l'Associació de Polonesos a Mallorca en el Museu d'Es Baluard.

Avui, l'ambaixadora tindrà una reunió amb els representants de la Cambra de Comerç de Mallorca, amb l'objectiu de promoure inversions de les petites i mitjanes empreses de les Balears a Polònia, país que ha entrat recentment en la Unió Europea.

Així mateix, també vol potenciar els viatges des de Balears i resta de Península a Polònia, per a la qual cosa s'incrementaran les freqüències aèrie.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris