cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

El PSM exigeix que es tanqui tot d'una la pedrera d'Establiments

Costa demana el compliment de l'acord aprovat unànimament a l'abril

PAULA PASCUALPalma.
El grup municipal PSM-Entesa Nacionalista va reclamar ahir el tancament immediat de la Pedrera d'Establiments en compliment de l'acord plenari del passat mes d'abril aprovat per unanimitat per tots els grups polítics municipals.

Segons la regidora nacionalista Maria Costa, «el que no pot ser és aprovar el tancament immediat de la pedrera i que després de cinc mesos encara no s'hagi pres cap mesura, encara que en principi fos cautelar».

I és que l'activitat de les pedreres encara continua posant en perill la seguretat dels veïns i vulnerant la legislació vigent, «Hem de recordar que no fa massa temps una voladura suposadament controlada va provocar importants desperfectes a una casa veïnada, havent pogut ocasionar danys importants a les persones. És per això que no podem permetre que continui més temps fora de la legalitat», comenta la regidora.

Les resolucions aprovades al ple del mes d'abril són les següents: «L'Ajuntament de Palma prendrà les mesures pertinents per tancar de manera immediata la pedrera d'Establiments donat que no compta amb llicència d'activitat i treballarà per garantir en el procés de restauració els llocs de feina de les persones que actualment hi treballen», així com també, «Impulsar la culminació tan aviat com sigui possible d'expedients de Disciplina d'Activitats i de Llicències d'activitats corresponents a les explotacions de la pedrera d'Establiments.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris