cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

L'Ibavi iniciarà a final d'any la construcció d'habitatges socials

Al mateix temps l'Institut millorarà les instal·lacions dels jutjats

C.MORENO/E.D.. Sa Pobla.
L'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi), depenent de la Conselleria d'Obres Públiques del Govern, iniciarà a finals d'any la construcció de quatre pisos socials que se situaran a la planta superior de l'edifici del jutjat.

L'Ibavi ja ha lliurat a l'Ajuntament de sa Pobla el projecte bàsic per a l'execució d'aquesta obra. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Joan Palou (PP), explicà que «es tracta de quatre habitatges de protecció oficial d'uns 70 metres quadrats, un dels quals estarà totalment adaptat per als minusvàlids». Segons indicà Palou, si les obres comencen a finals d'any es possible que puguin estar llestes en menys de dotze mesos.

Per a la realització d'aquest projecte, el passat mes de febrer l'Ajuntament cedí a l'Ibavi un solar del carrer Escola on fins fa poc hi havia els jutjats. Com a compensació, el conveni estipula que l'Ajuntament rebrà el local de la planta baixa que novament allotjarà els jutjats, que disposaran d'una superfície de 175 metres quadrats, i a més es crearà una nova oficina dedicada als serveis socials, que tendrà uns 30 metres. En aquests moments, els jutjats estan situats a un local proper a la plaça del poble.

El regidor d'Urbanisme destacà la necessitat d'aquesta promoció ja que l'Ajuntament rep demandes de ciutadans que reclamen habitatges socials. De fet aquesta és la tercera promoció d'habitatges socials que desenvolupa l'Ibavi a sa Pobla. En aquests moments, ja estan funcionant les dues primeres als carrers Capità Pere i Vialfàs i està en projecte una quarta a la carretera de Muro, que comptarà amb 18 habitatges socials.

En aquests moments, l'edifici del carrer Escola es troba en un estat ruïnós.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris