algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

La Policia aclareix diversos casos de robatoris comesos a Sant Jordi

Els autors són un grup de joves de la zona format per cinc menors i un al·lot de 18 anys

La Policia ha aclarit almenys tres robatoris comesos en els darrers dies en habitatges i establiments de la zona de Sant Jordi, a Palma. Els autors són cinc menors d'edats compreses entre els 16 i 17 anys i un jove de 18, la identitat del qual és Juan S.P. Aquest últim fou posat a disposició judicial mentre que la resta han estat citats a declarar en les dependències policials i s'informà dels fets la Fiscalia de Menors.

L'operació es dugué a terme per agents del Cos Nacional de Policia (CNP) de la Comissaria de Districte de la Platja de Palma, segons informà ahir un portaveu policial. De moment s'han recuperat nombrosos efectes valorats en més de 21.000 euros i la majoria han estat tornats als seus propietaris.

El seu modus operandi era divers, ja que accedien als immobles rompent una finestra, l'escala o una clau sostreta als seus propietaris. Els menors solien accedir a l'interior actuant en grups de dos o tres com a màxim, mentre que el major d'edat, suposadament, efectuava les funcions de receptador trobant una sortida als objectes sostrets pels seus còmplices.

Els robatoris es cometien des del passat dia 15 d'agost i se n'han aclarit tres, concretament en dos domicilis situats als carrers Nicolau Pizà i Roqueta, així com al restaurant «Es Rebost» de les Diabéticas Acceleradas.

Els joves són de la zona i sabien perfectament que el restaurant estava tancat i els dos habitatges on entraren a robar eren buits. En un d'ells, els propietaris havien anat de viatge i els de l'altre viuen en una altra casa que tenen a Palma.

Els efectes sostrets eren consoles, videojocs, joies, equips de música, televisors, DVD, CD de música, telèfons mòbils, entre altres efectes. Els articles recuperats han estat valorats en devers 21.000 euros.

Així mateix, els agents de la Policia constataren que el grup format pels cinc menors i el jove havien comès els robatoris, encara que no es descarta que hi hagi més implicats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris