cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

PSOE, SU i Garí aproven delimitar l'àrea d'influència de sa Colònia

Alguns veuen en aquest fet una passa prèvia a la independència

M.PUIGRÒS.Ses Salines.
Un dels plens més esperats en la història de ses Salines es va dur a terme ahir vespre. Els dos regidors de Sud Unificat juntament a l'exregidor popular Francesc Garí, votaren a favor de la proposta del PSOE que demanava delimitar clarament l'àrea d'influència de sa Colònia de Sant Jordi pel que fa als habitants i al padró municipal.

Durant el ple celebrat el passat mes d'agost en què s'aprovà la junta de districte de sa Colònia, els socialistes ja votaren a favor que la zona costanera rebés les seves primeres transferències administratives, emperò una de les seves puntualitzacions durant aquella sessió plenària fou demanar la clara delimitació de sa Colònia.

Així, Sud Unificat, que forma part de l'equip de govern de l'Ajuntament de ses Salines amb PP i UM, ja anuncià les seves intencions de votar a favor de la proposta socialista en contra del que feren els seus socis de govern.

Alguns han fet una doble lectura de la proposta del PSOE entenent-ho com una passa prèvia a la independència de sa Colònia. D'aquesta manera, el portaveu de SU, Joan Bauçà manifestà ahir a aquest diari que «ho tenim molt clar, en les properes eleccions el nostre primer punt serà l'entitat local menor i després els ciutadans elegiran i es veurà el resultat a les urnes. Tot caurà pel seu propi pes, en cinquanta anys les coses poden haver canviat molt».

Per la seva banda, l'exedil popular i únic integrant del Grup Mixt a l'Ajuntament de ses Salines, Francesc Garí, donà tot els seu suport als socialistes perquè «entenc que ells només volen que es tornin a marcar les zones del padró, jo ni hi veig una delimitació de sa Colònia. Aquest fet ha vingut provocat per la mateixa junta de districte que proposà el PP en el seu moment».

La proposta dels socialistes sorgí arran de les reiterades reivindicacions d'alguns veïns de la localitat que viuen a escassos quilòmetres de sa Colònia de Sant Jordi però es troben empadronats a ses Salines, si l'àrea d'influència es delimita aquests entraran en el padró de sa Colònia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris