algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Els col·legis privats de Palma, els que presenten una major demanda

Aquests centres ofereixen en la seva majoria un horari partit

L'oferta educativa de centres privats-concertats és superior a la xarxa de centres públics a Palma. De fet, la capital balear disposa de 51 col·legis concertats, dels quals la gran majoria imparteixen Infantil, Primària, ESO i Batxillerat, i uns pocs són escoles infantils. A més, hi ha a Ciutat tres col·legis totalment privats, quant a la titularitat i suport econòmic, que també donen tots els nivells educatius, i uns altres quatre d'educació Infantil. Els centres privats són els que suporten a Palma la major pressió o demanda per part de les famílies quan arriba el procés de sol·licitud de plaça escolar, i aquest any no ha estat diferent.

Per tractar de pal·liar una mica aquest excés de demanda, la Conselleria va decidir, de cara al nou curs, ampliar el concert educatiu amb tres col·legis privats-concertats, dos d'ells de Palma: Senyora de la Consolació de Palma (al Viver) i el col·legi La Porcíncula, de s'Arenal. Aquest acord ha permès obrir dues unitats més de tres anys i una aula nova de sis anys. En els tres casos es tracta de centres que han rebut un nombre de sol·licituds de places molt superior a l'oferta.

L'horari dels centres privats és partit, excepte en dos casos aïllats, el del col·legi El Temple i el col·legi Sant Josep Obrer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris