cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
22°

EU-EV denuncia «immunitat» davant les «il·legalitats» a Sa Costa dels Pins

Parlen de la piscina de Pedro J. Ramírez i del moll de Carlos Sainz

«És una vergonya. Volem denunciar la immunitat de les administracions, tant l'Ajuntament de Son Servera com de la demarcació de Costes, que fan els ulls grossos davant l'alteració del litoral de Sa Costa dels Pins. Quatre milionaris que vénen de Madrid i gent de molt de doblers fan el que volen i ningú els diu res quan ocupen zona de domini públic i es carreguen tota la costa». Així parlava la regidora d'EU-EV de Son Servera, Conxi Penya que juntament amb altres companys de partit, Marilena Tugores, Miquel Àngel Lleuger, Julen Adrian, Maria Orts i Andreu Pascual feren un recorregut per aquells indrets públics que «s'han envaït de manera il·legal» per una sèrie de particulars.

Tot just entrar a la Costa dels Pins, una sèrie de veïns, han posat dins la mar pedres perquè faci una funció d'escollera i aturar les ones evitant que l'aigua arribi a les parets dels seus xalets. «L'Ajuntament no fa res al respecte. D'aquí un parell d'anys tindran els metres reglamentaris i podran fer el que vulguin. Nosaltres ho hem denunciat tant a Costes com a l'Ajuntament. Això és una clara ocupació de domini públic. És un abús perquè s'està modificant tot el litoral», afirmava Penya.

Una de les altres conseqüències d'això és que «hi havia unes platges precioses i han desaparegut». Així ho comentava també un veí que argumentava que «és l'opinió majoritària de la gent corrent que viu a la costa dels pins».

El següent punt de denúncia d'EU-EV, és «el moll privat i il·legal de Carlos Sainz», així com «la platgeta que s'ha tancat per ell». Penya explicà que «no deixen entrar ningú. I si tu pretens apropar-t'hi te treuen defora o bé t'amollen els cans. O bé treuen les motos aquàtiques i té fan fora». També comentaren que molts es fan terrasses i un accés a la mar, «com és el cas d'Ana Obregón».

Una de les altres aturades fou la piscina de Pedro J.Ramírez. «És una vergonya perquè la piscina està envaint una zona de domini públic». També feren esment de «la brutor» que hi ha en el camí públic que està al costat. «L'Ajuntament neteja els camins privats i en canvi deixa de banda els públics».

Seguint amb el recorregut, una de les altres denúncies que fa EU-EV és el mur arran de la mar així com les terrasses sobre les roques que s'ha fet en un xalet «de les propietàries d'Aumasa».

EU-EV mostra la seva indignació perquè «això s'ha de tomar i està talment. S'ha precintat un parell de vegades i no han fet cas. A més s'han fet una piscina natural, han posat formigó i fins i tot una terrassa amb dutxes. També es d'escàndol perquè han il·luminat i el cablejat va per dins les roques».

El partit feia una crida a les administracions perquè hi posin remei. «Això no pot seguir així. És impossible passejar-se per la costa, perquè tot està tancat. Es una autèntica llàstima. Fins i tot volien tancar Sa Costa dels Pins perquè hi entressin només els residents. Aquests quatre que vénen de Madrid es pensen que això és seu», sentencià Conxi Penya.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris