nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
24°

Sol·licitud per millorar l'enllumenat del poliesportiu municipal

L'Ajuntament de Lloret va aprovar durant la sessió plenària celebrada el passat divendres a la nit i amb els vots a favor de l'equip de govern (PP) i en contra dels membres de l'oposició formada pels grups polítics del PSM, PSOE i UM, demanar una sol·licitud de subvenció per actuacions i inversions de competència municipal al Consell de Mallorca per la millora de l'enllumenat públic del poliesportiu municipal. Aquesta actuació té un pressupost de 58.964 euros.

Dins la petició d'ajudes que l'Ajuntament demanarà al Consell de Mallorca, també s'inclou la remodelació i adaptació a la normativa sanitària de la piscina del poliesportiu. Aquest projecte té un pressupost total de 132.108 euros que seran finançats el 90% pel Consell Insular de Mallorca a través del Pla d'Obres i Serveis (POS), i el 10 per cent restant pel mateix Ajuntament de la localitat.

Camins
D'altra banda, l'Ajuntament també demanarà una subvenció al Consell de Mallorca a través del POS per arreglar i asfaltar una sèrie de camins rurals del municipi.

Així es preveu arreglar i asfaltar el camí vell de Montuïri, que tendrà un cost de 56.396 euros; el camí de son Davin, amb un cost de 22.924 euros; el camí de son Pixeris, que costarà 26.067 euros; i, finalment, el camí d'Es Colomer, que suposarà una despesa de 51.103 euros.

La suma total destinada a arreglar i asfaltar aquests quatre camins rurals del poble de Lloret, que puja a un total de 156.490 euros, serà finançada pel Consell de Mallorca amb un 80 per cent i per l'Ajuntament de Lloret amb el 20% restant.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris