cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

El PSM denuncia que Ferroser és l'empresa de col·locació de Rubert

El regidor del PP qualifica de falta de respecte fer aquesta afirmació

ELENA DÀVILA.Inca.
El grup municipal del PSM a l'Ajuntament d'Inca acusa el regidor de Serveis i Manteniment, Joan Rubert, d'«utilitzar l'empresa concessionària de neteja, Ferroser, com a oficina de col·locació dels seus amics i de membres del PP». Així ho va manifestar la portaveu del PSM, Francesca Vives, al regidor Rubert durant la celebració de la darrera sessió plenària.

Vives instà Rubert a «què vigili l'empresa ja que està incomplint el plec de condicions en matèria de recollida d'animals o sobre les campanyes de publicitat entre altres assumptes». La regidora insisteix que des del PSM «mai hem vist clara l'adjudicació a aquest empresa del servei de neteja, ja que no oferia molts més serveis que la resta d'empreses i el que oferia de més no s'està complint».

Respecte a les campanyes de publicitat que cada any deu realitzar l'empresa, tal com es contemplen en el plec de condicions, Vives assenyalà que aquest any i a petició del seu grup, Rubert els va explicar que la campanya es basaria en visites escolars a Son Reus i una campanya de conscienciació ciutadana «un servei que ja ofereix el Consell de Mallorca i a més de manera gratuïta, per això les explicacions del senyor Rubert són paper mullat», sentència Vives.

Davant aquesta situació des del PSM insten l'equip de govern que vigilin l'àrea dirigida pel regidor Rubert «ja que l'està utilitzant com una empresa privada». Per la seva banda, el regidor del PP, Joan Rubert qualifica de «molt mal gust, de falta de respecte i educació realitzar aquesta afirmació en un ple» i va oferir a la regidora Vives «la possibilitat de treballar en aquesta empresa».

Rubert va assenyalar que si Vives es referia a la contractació del nou encarregat de l'empresa de neteja li va confirmar «que efectivament és amic meu i estic orgullós d'això» i li va recordar «que també és amic teu i a més va donar la candidatura del PSM en les darreres eleccions municipals». El responsable de l'àrea de Serveis i Manteniment insisteix que aquesta persona contractada és l'únic amic que tinc treballant en Ferroser i acusa el PSM «de polititzar-ho tot».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris