cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Sant Joan de Déu inverteix 325.000 euros en mobiliari d'habitacions

L'import total de les actuacions prevites per enguany arriba al milió

L'Hospital San Joan de Déu ha invertit més de 325.000 euros en millores de mobiliari de les habitacions del centre sanitari. Després de substituir un centenar de llits durant el mes d'agost, el setembre s'instal·len noves tauletes de nit i butaques per als acompanyants.

Aquesta mesura, segons informaren des del mateix hospital, s'emmarca dins el Pla de millores previst pel 2004 que s'acosta al milió d'euros en inversions.

Els llits que s'han instal·lat a l'hospital permeten realitzar quatre moviments coordinats; modificar l'altura, col·locar-la en posició de cadira, variar la inclinació del respatller o la flexió dels genolls i posar-la en posició horitzontal de manera ràpida, amb l'objectiu d'aconseguir la postura més còmoda tant pel pacient com pel cuidador.

A més, els llits disposen de matalassos especials de disseny anatòmic amb canals d'aire per reduir la pressió sobre el malalt i disminuir així el risc d'úlceres.

Segons el director gerent de l'hospital, José Maria Vicens, «l'objectiu principal d'aquests canvis ha estat augmentar la comoditat dels pacients i, al mateix temps, millorar les condicions de feina del personal de l'hospital».

Pel que fa als projectes de futur de l'entitat, Vicens destacà que «tenim la intenció de convocar una oferta pública d'adjudicació de les obres del nou edifici de l'hospital durant la tardor, amb la intenció de començar a construir-lo a principis del 2005».

Aquest hospital concertat per l'Ib-salut per a l'atenció geriàtrica integral, també està duent a terme la implantació d'un nou sistema informàtic i la creació d'una unitat de cirurgia major ambulatòria.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris