nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

L'Ajuntament de Palma cedeix al Govern un solar per al centre de malalts de Parkinson

Els terrenys estan situats a Son Güells, a prop de Son Llàtzer, i tenen 18.314 metres quadrats


El tinent de batle d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, el popular Javier Rodrigo de Santos, donà a conèixer ahir que el Consistori cedirà abans de final d'any un solar a la Conselleria de Presidència perquè el Govern pugui construir en els esmentats terrenys el nou centre de referència de Balears per al tractament de la malaltia de Parkinson.

El solar es troba a Son Güells, a la prolongació del carrer de Manacor passada la via de cintura, a la comarcal 175, i té una extensió de 18.314 metres quadrats.

El Consistori adquirirà prèviament l'esmentat solar mitjançant un conveni urbanístic amb els seus actuals propietaris.

Cap recordar que la consellera de Presidència del Govern, la popular Rosa Puig, reiterà el passat 20 de juliol que l'Executiu autonòmic té la intenció de construir al llarg de la present legislatura noves residències, centres de dia i centres específics per a malalts d'Alzheimer i de Parkinson en solars cedits per diversos municipis de Mallorca.

Consorci
Els projectes seran duits a terme per un consorci sociosanitari integrat per l'Institut de Serveis Socials del Consell de Mallorca i pel Govern.

«L'Esmentat consorci es va posar en contacte amb l'Ajuntament de Palma perquè el Consistori de Ciutat li cedís també un espai on construir un centre de la tercera edat», destacà Rodrigo de Santos.

Finalment, a causa de la gran extensió del solar de Son Güells, serà possible aixecar-hi el centre per al tractament de la malaltia de Parkinson, amb una edificabilidad de 7.500 metres quadrats construïts, i una residència per a la tercera edat, amb una edificabilidad de 6.500 metres quadrats construïts. «S'ha de tenir present, a més, que el centre per al tractament de la malaltia de Parkinson serà molt a prop de l'hospital de Son Llàtzer», conclogué el tinent de batle d'Urbanisme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris