nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

La Sala modifica les normes per comprar un edifici fora d'ordenació

ALM-UM titlla «d'irregular i escandalosa» la compra de Can Bauçà

La comissió informativa de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manacor aprovà dilluns passat una modificació de les Normes Subsidiàries (NS), per legalitzar només els edificis del centre antic que es trobin fora d'ordenació per excés de plantes. Aquest fet ha estat denunciat per ALM-UM, principal partit de l'oposició a l'Ajuntament, en considerar que «amb aquesta modificació només es pretén fer-se un vestit a mida per adquirir l'immoble de Can Bauçà».

Can Bauçà és un edifici situat al carrer Major de Manacor que compta amb nou plantes i que segons les normes urbanístiques es troba fora d'ordenació per excés de plantes. En un concurs de compra publicat per l'Ajuntament en el BOIB a principis d'aquest mes, preveia la compra d'un edifici per ampliar les dependències municipals. La compra de Can Bauçà ha estat per l'actual equip de govern «interessant», atesa la seva proximitat amb l'actual seu de la Sala manacorina.

La intenció de l'equip de govern PP-AIPC de modificar les normes per legalitzar només els edificis que superin les sis plantes reglamentàries, segons ALM-UM, «és escandalosa, discrecional i poc transparent ja que únicament abarca l'àmbit del centre antic de la ciutat».

El líder d'ALM-UM, Miquel Riera, informà que «per fer possible la compra de Can Bauçà que es troba fora d'ordenació per ampliar les dependències municipals, s'ha afavorit clarament la compra de l'esmentat immoble ja que tot apunta que la resta d'edificis repartits per tot Manacor no tenen importància per a l'equip de govern». Així, Riera acusà el pacte PP-AIPC «d'actuar amb favoritisme per legalitzar-se un edifici per comprar-lo, en una clara mostra d'urbanisme clientelar i favoritista amb tan poca vergonya».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris