cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Un home de 65 anys mor després de ser agredit per un amic al Pil·larí

El sospitós pegà a la víctima per una discussió quan jugaven a cartes

F.R./G.P. Palma.
Un home de 61 anys ha estat detingut en relació amb la mort d'un amic, de 65, a qui donà una pallissa al Pil·larí, a Palma. L'arrest fou realitzat pel Grup de Homicidis del Cos Nacional de Policia (CNP), després de rebre un escrit provinent d'un Jutjat d'Instrucció de Palma, en el qual s'ordenava la investigació de les causes que motivaren la mort de José Àngel Sanmartín Martínez, el passat dia 27 d'agost. El sospitós, Marcelino V.V., fou posat a disposició judicial.

Tant la víctima com l'arrestat tenien habitacions llogades en un domicili ubicat en el número 431 del Camí de Muntanya, al Pil·larí.

Baralla
El 20 d'agost, Marcelino V.V. estava jugant al «tuti» amb tres homes més a un bar del Camí de Muntanya. A l'establiment també es trobava José Àngel Sanmartín, que mirava dempeus com jugaven els seus amics i recriminà a Marcelino una jugada. Poc després, la partida de cartes acabà i Marcelino i José Àngel se n'anaren cap a casa seva, que està al final del mateix carrer, a poca distància del bar. Pel que sembla, continuaren discutint i en arribar davant el domicili, Marcelino donà una pallissa a José Àngel.

José Àngel Sanmartín ingressà d'urgència a l'hospital de Son Llàtzer després de rebre la pallissa. Tenia una ferida a la cella i altres lesions que els metges que el varen atendre consideraren lleus, per la qual cosa li donaren l'alta.

Després de ser atès a l'hospital, la víctima continuà amb la seva activitat normal, però poc temps després va començar a sentir-se malament, deixà de menjar. Davant d'aquest empitjorament, el 27 d'agost els amos de l'habitatge avisaren una ambulància, que el traslladà de nou a Son Llàtzer, on morí el mateix dia a causa de serioses lesions a la zona abdominal. Els responsables sanitaris enviaren l'informe de lesions al jutge en considerar que la mort podria ser conseqüència directa de la pallissa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris