lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

El quarter de la Guàrdia Civil serà reformat per destinar-lo a entitats

La Sala demanarà una ajuda en el Pla d'Obres i Serveis del Consell

L'Ajuntament de Porreres ha projectat la reforma del quarter de la Guàrdia Civil del municipi per tal que tots els espais d'aquest edifici puguin ser aprofitats com a locals per a les entitats i els joves, i també perquè serveixi com a centre multiusos.

Aquests dies, la Sala està enllestint un projecte de remodelació i reordenació de l'immoble per presentar-lo al Consell de Mallorca i aconseguir una ajuda en el Pla d'Obres i Serveis. El regidor Bernat Bauçà informà que el cost de la iniciativa rondarà els 120.000 euros, una quantitat no excessivament elevada perquè el quarter de la Guàrdia Civil es conserva en bones condicions, ja que fou construït en els anys 70 i no ha estat abandonat: «Bàsicament es tracta de reordenar els espais per poder aprofitar-los millor i retirar barreres arquitectòniques», apunta Bauçà.

Un cop finalitzat el projecte, l'edifici tindrà vuit sales que podran fer servir entitats del poble com a locals permanents i també està prevista l'adequació d'un ampli espai d'uns 100 metres quadrats com a sala multiusos per poder fer-hi tot tipus d'actes culturals, lúdics o múltiples activitats. D'altra banda, Bauçà informà que també es planteja la possibilitat que aquest espai tengui servei de bar, encara que això no està decidit.

Des que la Guàrdia Civil abandonà Porreres fa anys, aquest quarter ja ha estat utilitzat per algunes entitats però de manera més o manco precària, perquè els espais no estan ben adequats. Ara l'objectiu de la Sala és que es converteixi en un centre neuràlgic de les activitats de les associacions i que també sigui usat pels joves.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris