nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Antich demana a Cabrer que sigui igual de valenta al tren que en carreteres

El líder del PSIB-PSOE, Francesc Antich, considerà ahir que el Govern central ha de participar en el finançament del Pla de transports de Balears però exigí a la consellera Mabel Cabrer que en les inversions per al tren sigui «igual de valenta» que amb les carreteres i es comprometi a executar-les encara que finalment no rebin aportació estatal.

Antich comentà així el Pla de transports que divendres va aprovar inicialment l'Executiu balear, que preveu actuacions en aquesta matèria per valor de 1.468 milions d'euros de 2005 a 2012 i que exigirà la participació estatal per dur a terme les més abundants, les relacionades amb el tren de Mallorca.

Sobre aquest darrer punt, el secretari general dels socialistes de les Illes considerà que el Govern ha de col·laborar en aquestes inversions però exigí a la consellera que «sigui igual de valenta» amb el tren que amb les carreteres i que si no aconsegueix finançament estatal les dugui igualment a terme, com va anunciar que faria en el cas de la xarxa viària.

De tota manera, confià que ambdues administracions arribaran a acords per fer possible aquesta col·laboració i recordà que Madrid té previst llançar un pla d'infraestructures.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris