nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

El Lobby denuncia Ramírez davant Medi Ambient per abocar aigües brutes al mar


Jaume Sastre, dirigent del Lobby per la Independència, presentà ahir dematí una denúncia davant la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear contra Pedro J. Ramírez Codina per un presumpte abocament d'aigües brutes a la mar que, segons consta al document registrat, «és de suposar que provengui de les dutxes de la piscina» pública i gratuïta que gaudeixen en exclusiva el periodista i la seva família.

El líder independentista reclama en la seva denúncia que la institució que dirigeix Jaume Font «obri una investigació i que, si es confirma l'abocament, procedeixi a penalitzar els responsables amb una sanció administrativa i a obligar-los a la immediata correcció dels fets». De la mateixa manera, Sastre reclama que el mantinguin «puntualment informat sobre les passes que seguirà la denúncia i també sobre les decisions» que prengui la Conselleria respecte a aquest cas.

A manera de prova, el Lobby aportà dues fotografies del lloc. La primera d'elles és una vista general de la piscina, que s'alça sobre les roques i que impedeix el dret de pas a peu pel domini públic maritimoterrestre, mentre que a l'altra imatge entregada a Medi Ambient es veu amb detall «els regalims que davallen per un dels marges de la piscina i a baix, un bassiot amb aigua bruta amb sabonera».

Sastre especifica en el seu escrit que «al marge de paret seca que fa de fonament a un lateral de la piscina surt una canonada que aboca directament les aigües brutes al mar».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris