cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Canvi de comandament a la zona residencial i a l'aeròdrom militar

El coronel López Salinas va deixar el seu càrrec en mans de Cajal Berches

El tinent general en cap del Comandament Aeri General, Gonzalo Ramos Jácome, va presidir ahir el relleu del comandament a l'Aeròdrom Militar de Pollença, en el qual el coronel Santiago Cajal Berches va agafar el relleu de l'aeròdrom militar i de la zona residencial de mans del coronel Francisco López Salinas, que ha exercit el càrrec de manera interina durant dos mesos.

Unes 200 persones varen assistir a l'espectacular esdeveniment, en el qual un avió del model Canadair va sobrevolar la base militar de Pollença a pocs metres de terra. Santiago Cajal, natural d'Osca, gaudeix d'una àmplia experiència en avions de transport i va assegurar que afronta el nou càrrec «amb molt d'entusiasme i molta il·lusió de poder estar en aquesta base».

Per la seva part, el tinent general Gonzalo Ramos Jácome va agrair l'assistència dels presents i va ressaltar el caràcter «capaç i decidit de Santiago Cajal, que sempre està disposat a fer una passa endavant, com molt bé ha demostrat avui (per ahir)».

Entre els assistents varen destacar algunes personalitats militars com el segon cap de la Comandància General a Balears, Jaime Coll; el delegat de Defensa, Cristóbal Sbert; el cap del Sector Aeri de Palma, Fernando Martínez; o el cap del Sector Naval de Balears, Francisco Jauregui, entre d'altres que varen voler acompanyar López Salinas durant el seu acomiadament.

Com a representació de l'Ajuntament de la localitat de Pollença hi varen assistir el tinent de batle, Tomeu Cerdà, i el regidor a l'Ajuntament Martí Ochogavía. El Govern de les Illes Balears va ser representat durant l'acte de canvi de comandància a Pollença pel seu director general d'Emergències, Joan Pol.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris