algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

L'oposició acusa Cirer de generar crispació i de no ser dialogant

La batlessa diu que les portes del seu despatx estan obertes sempre


Els portaveus de l'oposició a l'Ajuntament de Palma, Antoni Roig pel PSOE, Eberhard Grosske per EU-EV i Pere Muñoz pel PSM-EN, anunciaren ahir que han sol·licitat per escrit mantenir una reunió amb la batlessa de Ciutat, la popular Catalina Cirer, per intentar reconduir la «insostenible situació» en la qual, segons afirmaren, es trobaria Cort.

Aquest fou el missatge unànime de l'oposició al començament del nou curs polític, que fou plasmat en una carta que els tres portaveus remeteren ahir a la batlessa per sol·licitar-li que els rebi en una trobada institucional en la qual es pugui analitzar la situació política de la ciutat.

Roig indicà que «vivim en una situació de crispació desconeguda en els últims 25 anys», i acusà Cirer de no voler dialogar amb l'oposició. «Li deman que rectifiqui», digué. El portaveu socialista assenyalà que el denominat «cas Nadal» i la situació al Secar de la Real li feien sentir-se avergonyit «com a ciutadà i polític». Roig també afirmà que els incidents en la romeria de Sant Bernat havien estat provocats «per la irresponsabilitat i la prepotència» de Cirer.

Per la seva part, Grosske i Muñoz feren seves les crítiques formulades per Roig. El portaveu d'EU-EV afegí que Cirer «és una persona molt poc capacitada, tant personal com políticament, per ser batlessa», i afirmà que l'equip de govern està dividit. «Cirer és sectària i agressiva amb les entitats ciutadanes que no són afins al PP, i a més és incapaç de reconduir l'actual situació», digué, i féu extensives les seves crítiques al tinent de batlessa d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, al qual qualificà de «ximple» per haver afirmat el dimecres que ningú no té dret a jutjar la vida privada d'un polític, en relació amb el «cas Nadal».

Muñoz afirmà que a Cort hi ha «una democràcia de baixa intensitat», i afegí que «s'ha renunciat al diàleg amb els ciutadans i amb l'oposició». «Ens trobam en un atzucac», digué. Els tres portaveus van reconèixer que en moments determinats sí havia estat possible arribar a acords amb regidors concrets.

Cirer, per la seva part, indicà ahir que respectava «profundament» el punt de vista de l'oposició, «encara que és lògic que unes vegades comparteixi el seu criteri i d'altres no», i afegí que les portes del seu despatx «estan sempre obertes per a tothom, ja siguin ciutadans o membres de l'oposició. Finalment, afirmà que no té «cap problema» a reunir-se amb l'oposició municipal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris