nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

La Sala ultima els detalls perquè el CIM aprovi el polígon industrial

L'oposició critica que l'equip de govern especuli amb terrenys municipals

ELENA DÀVILA.Alcúdia.
L'Ajuntament d'Alcúdia ultima els detalls per a l'aprovació definitiva del Pla Parcial del polígon industrial per part del Consell de Mallorca (CIM). El ple aprovà ahir per majoria la documentació per reparar les deficiències detectades per la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell, la principal de les quals està relacionada amb el subministrament d'aigua.

Segons va explicar el regidor d'Urbanisme, Josep Melià (UM) «per aprovar definitivament el pla, el CIM ens exigia que determinéssim no només com arribaria el subministrament d'aigua a la zona industrial, que serà a través de l'artèria transversal, sinó també que aclaríssim en quina data se faria». Melià va explicar que segons un informe realitzat per l'Ibaen el 24 de novembre d'aquest any estaran acabades les obres de conducció de l'aigua a aquesta zona i subministrarà 51.000 metres cúbics d'aigua.

Per altra banda els grups de l'oposició (PP i ASI) van criticar ahir la intenció de l'equip de govern (UM-PSOE) de permutar un solar municipal en el carrer Ciutadella del Port d'Alcúdia amb una empresa constructora amb la finalitat de construir en ell uns habitatges.

La portaveu del PP, Coloma Terrassa va explicar que amb aquesta actuació «l'Ajuntament entraria en el ritme de l'especulació de terrenys, una activitat pròpia de particulars, però no de consistoris». I és que l'equip de govern va aprovar ahir en solitari el plec de condicions administratives i tècniques que regirà el concurs públic per poder realitzar la permuta del solar que ara s'utilitza com a aparcament.

El regidor d'Urbanisme va explicar que el projecte consisteix en la construcció de 17 habitatges i locals comercials, dels quals 6 pisos com a mínim seran per a l'Ajuntament i el 50% del sòl comercial. Va afegir que una de les possibilitats que es remenen és cedir part dels habitatges que es queda l'Ajuntament als propietaris dels dos habitatges de les cases que s'han d'enderrocar per ampliar el carrer Xara.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris