cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

Els Independents demanen que la benzineria surti del poble el 2008

Exigeixen que la instal·lació compleixi els requisits de seguretat

C. MORENO.Binissalem.
Els Independents, a l'oposició de l'Ajuntament de Binissalem, demanaran a l'equip de govern socialista que dicti que la concessió de la benzineria ha de finalitzar l'any 2008. El portaveu i regidor Pere Pol (IB) assenyalà que «ara no hi ha data de finalització per a la concessió i el que nosaltres volem és que la concessió sigui per 35 anys i així al 2008 haurà de sortir del nucli urbà». L'edil Pol ha comprovat després de cercar entre els arxius de l'Ajuntament que «l'expedient de la benzinera ha desaparegut i resulta que té permís d'instal·lació, però no té permís per a l'ocupació d'aquests terrenys públics. El que tampoc no sabem és quants d'anys pot estar situada dins el nucli urbà».

D'aquesta manera, l'edil Pol demana en primer lloc que «es regeneri l'expedient per comprovar que acompleix tots els requisits que marca la llei». Una altra de les qüestions que preocupen els Independents són les condicions de salut pública en què es troba la benzineria, per la qual cosa sol·licitaran al propietari i a Indústria que demostrin si funciona de manera correcta.

Tal com demanaren ara fa uns mesos els regidors del Partit Popular, ara Pere Pol demana de nou al batle Miquel Nadal (PSOE) que iniciï les converses amb el responsable de la benzineria per aclarir totes aquestes qüestions que ara no estan resoltes. «Resulta que el batle diu que ha iniciat les converses amb el responsable de la benzineria, però això no és així», comentà.

Segons Pere Pol, aquesta no és la primera vegada que desapareix un expedient de l'Ajuntament de Binissalem: «Resulta que fa uns anys desaparegué l'expedient d'infracció urbanística de l'empresa Mab».

A principis d'aquest any, el Partit Popular presentà al ple una moció sol·licitant que la benzineria surti del centre urbà per la perillositat que suposa per als veïns de la zona. En aquell moment proposaren que el seu trasllat suposaria la recuperació de la creu de terme i la creació d'un espai verd.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris