nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
24°

Tensió a la Vileta quan un jove disparà amb escopeta des d'un pis

Els agents acordonaren la zona i obligaren els veïns a refugiar-se als seus domicilis

La Policia Local de Palma realitzà ahir un gran desplegament d'efectius a la zona de sa Vileta, concretament als carrers Costa de Saragossa i Mossèn Antoni Matheu, en rebre una cridada en què s'indicava que un jove pegava tirs al carrer des d'un pis amb una escopeta.

Tres furgons de les Unitats d'Intervenció Immediata (UII), la patrulla de Llevant i diversos motoristes es desplaçaren d'immediat al lloc. Els agents acordonaren la zona, desviaren la circulació, obligaren els veïns a entrar als seus habitatges i prohibiren als clients d'un bar que és als baixos de l'edifici a sortir del local mentre es comprovava el que succeïa.

Els agents de les UII es posaren les armilles antibales i es van disposar a pujar al pis des del qual suposadament es realitzaren els trets. Una veïna del carrer Saragossa indicà que «es van escoltar dos trets». Jorge, un home que es trobava a l'interior del bar assenyalà: «Sembla que un al·lot al carrer estava pegant a un moix, li van dir que no maltractàs l'animal, però el jove, que té 17 o 18 anys, s'ho va prendre bastant malament, traié una escopeta i li disparà, però no el ferí perquè s'acotà».

Els veïns estaven sorpresos per l'espectacular desplegament policíac i tots demanava què estava passant. Els agents acordonaren la zona durant gairebé una hora i mitja. Després, devers les 13.30 hores, es retiraren del lloc.

La persona que mostrà l'escopeta, que es desconeix si era de veritat o simulada, és un menor de 17 anys, que es trobava en un tercer pis, del número 1 de Mossèn Antoni Matheu. Els agents es posaren en contacte amb la seva mare perquè es traslladàs al domicili i es poguessin aclarir els fets.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris