cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

Prop de 4.000 docents podran accedir a una plaça a les Illes

Prop de 4.000 mestres i professors més de les Balears podran optar el curs que ve a una plaça d'interí gràcies a la convocatòria universal de professors interins que es farà per l'octubre, impulsada per la Direcció General de Personal Docent, i que facilitarà l'accés a tots els professionals de l'ensenyament que no han pogut participar de l'adjudicació que acabà ahir.

El director general de Personal Docent, Cristòfol Vidal, explicà que aquesta convocatòria extraordinària afavorirà tots aquells que han acabat la carrera recentment o els que han realitzat els cursos necessaris per accedir a la docència pública, a més del reciclatge de català corresponent. També hi podran optar aquells que per causes administratives o burocràtiques havien estat exclosos de la borsa d'interins.

Aquesta mesura, segons Vidal, afavorirà que es puguin cobrir aquelles places que tradicionalment generen més problemes, com ara Audició i Llenguatge o altres més específiques com Arts de Pesca. Pel que fa al procés d'adjudicació d'enguany, va finalitzar dilluns amb un total del 99'5 per cent de les places d'Educació Primària repartides i el 92'35 per cent de Secundària, segons informà Vidal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris