nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

L'ESO recupera avui els exàmens de setembre eliminats l'any 99

Les proves són conseqüència de l'aplicació de la Llei de Qualitat


Els alumnes de l'ensenyament secundari s'enfrontaran a partir d'avui als exàmens extraordinaris de setembre, després que la Logse els eliminàs de manera definitiva i generalitzada el curs 98/99. Aquest és un dels efectes de l'avançament del calendari d'aplicació de la Llei Orgànica de Qualitat de l'Ensenyament a la Comunitat.

El director general d'Administració i Inespecció educativa de la Conselleria d'Educació i Cultura recordà que va ser el curs 1999-2000 en què se substituí el curs de segon de BUP per 4rt d'ESO de manera generalitzada i per tant desaparegueren els exàmens de recuperació del mes de setembre.

Segons recordà Joan, la recuperació dels exàmens el mes de setembre ha estat una mesura polèmica i que encara enceta polèmica entre les comunitats governades pel PP i pel PSOE, ja que les primeres decidiren recuperar els exàmens extraordinaris que preveu la LOCE pel mes de setembre, mentre que les segones optaren pel mes de juny. Les al·legacions de uns i altres, explicà el director general, es basen en criteris pedagògics.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris