nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Cirer confia que no hi haurà incidents en la «contraromeria»

«Salvem La Real» farà una manifestació dissabte que arribarà a Cort


La batlessa de Palma, Catalina Cirer, es mostrà ahir confiada que la «contraromeria» o manifestació convocada per a aquest dissabte dematí per la plataforma «Salvem La Real» transcorrerà «amb absoluta normalitat». La marxa partirà des del Secar de la Real i arribarà fins a la seu de l'Ajuntament, a Cort.

L'objectiu de l'esmentat acte serà reiterar l'oposició dels veïns de la zona a la construcció del nou hospital de referència de les Illes Balears a la finca de Son Espases i mostrar el seu malestar per la presència de la totalitat dels membres de l'equip de govern en la passada romeria de Sant Bernat.

El passat 19 d'agost es produïren greus incidents en les proximitats del monestir de la Real quan Cirer i els membres del seu equip de govern veieren obstaculitzat el seu pas per desenes de persones de les prop de vuit-centes que havien acudit a la festa per protestar per la seva presència.

La batlessa es declarà ahir «molt conscient» de la posició que mantenen els veïns de La Real sobre el nou Son Dureta. «Sé que hi ha decisions de l'equip de govern que compten amb l'oposició de part dels ciutadans, però això és inherent a l'acció política de qualsevol governant», digué. A més, apuntà en aquest sentit que «respecta i entén» les crítiques que se li facin, «siguin dels veïns de La Real o d'una altra barriada».

Cirer anuncià, en qualsevol cas, que els manifestants de dissabte comptaran amb la col·laboració de la Policia Local en la regulació del trànsit al llarg del recorregut perquè puguin arribar de la manera més còmoda possible fins a Cort.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris