cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

El Consistori obligarà esbucar una nau il·legal del marit d'una regidora

L'empresa de què és soci l'espòs Mas l'amplià en sòl rústic

L'Ajuntament de Petra ordenarà la demolició de la part il·legal de la nau industrial construïda a la zona de na Capitana per una empresa de la qual n'és soci el marit de la regidora de Cultura i primera tinent de batle, Catalina Mas (PSM) a l'hora que aplicarà la sanció econòmica pertinent en aquests casos.

El batle de Petra, Joan Font (PSM) explicà ahir que un informe realitzat per l'arquitecte municipal conclou que una part de la nau adherida a una nova construcció que sí té llicència en regla és «il·legal i il·legalitzable». La irregularitat en aquesta construcció rau en què a més de no tenir llicència municipal, ha estat construïda en sòl rústic. A les normes subsidiàries que la Sala aprovà inicialment i estan pendents de l'aprovació definitiva la nau seria legalitzable ja que el sòl on ha estat construïda està classificat com a industrial. Malgrat tot, en no estar aprovada la normativa de forma definitiva roman en vigor el planejament urbanístic de 1995 on la zona és sòl rústic.

A tot això, el batle de Petra fou clar i rotund quan afirmà que «anirem fins a s'enfront» amb aquesta il·legalitat ja que «seguirem el procés habitual en aquests casos» per la qual cosa l'empresa que ha comès la il·legalitat haurà «d'esbucar l'excés de volum de la nau i pagar la pertinent sanció econòmica», explicà el batle Joan Font.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris