algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'espai mediambiental de Can Cirera Prim serà realitat el 2007

El primer edil, Antoni Serra, fa balanç del seu primer any de govern


L'espai mediambiental que es vol construir a la finca de Can Cirera Prim de sa Pobla serà una realitat l'any 2006. Així ho anuncià ahir el batle de sa Pobla, Antoni Serra, (PP) durant la presentació del balanç anual de l'Ajuntament.

Serra va anunciar que ja s'ha constituït la junta de compensació, perquè el 60% de propietaris està d'acord amb el projecte «i una vegada presentada la unitat d'actuació, calculàrem que a final d'any podrem firmar el conveni amb la Conselleria de Medi Ambient».

El primer edil de sa Pobla assegurà que en aquests moments s'enllesteixen els detalls del projecte, que puja a 1.200.000 euros. Així mateix, explicà que aquest espai formatiu «serà interactiu i multidisciplinar, ja que hi tindrà cabuda una àmplia representació de la realitat poblera des del punt de vista agrícola i de l'entorn natural, i es preveu també la posada en funcionament d'unes aules d'educació ambiental».

El batle va recordar que l'Ibanat, dependent de la Conselleria de Medi Ambient, guarda una partida de 596.787 euros destinada a aquest pla mediambiental i que procedeix de la ecotaxa. En aquest sentit, Serra avançà que tenen previst cedir a la Conselleria de Medi Ambient part del solar municipal que correspon a la Sala, «perquè no volem que ens regalin res».

Durant la presentació del balanç del seu primer any de govern, Serra es va comprometre amb els poblers a executar una sèrie de projectes durant aquesta legislatura, 12 en concret, a través d'un «contracte amb els ciutadans». S'hi inclou, entre altres qüestions, l'habilitació per a vianants de tot el nucli urbà del municipi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris