nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

La Sala retira una urbanització a l'Anei de s'Arenal de Portocolom

El projecte preveia la construcció de 40 habitatges a la zona

L'equip de govern de l'Ajuntament de Felanitx està disposat a retirar de les Normes Subsidiàries l'urbanitzable programat a devora s'Arenal de Portocolom i que permet la construcció de 40 habitatges just devora la zona Anei de s'Algar. Així ho anuncià el regidor d'Urbanisme Joan Bordoy (PP) en el transcurs de la taula rodona organitzada pel GOB dijous a vespre passat.

Per a Joan Bordoy «si el poble de Felanitx no vol la construcció de 40 habitatges, l'Ajuntament haurà de comprar els terrenys situats davant la platja de s'Arenal». Aquest punt va centrar bona part del debat organitzat pel grup ecologista GOB per parlar de les Normes Subsidiàries del municipi que es troben en període d'exposició pública.

A l'acte, a més del regidor d'Urbanisme Joan Bordoy també hi assistiren els portaveus dels grups de l'oposició a la Sala felanitxera Pere Massutí del PSOE, Jaume Binimelis del PSM, Nicolau Barceló d'EU-Els Verds i Miquel Julià d'UM. Foren molts els veïns de Felanitx que s'interessaren per la nova normativa redactada pel PP, els quals aplaudiren Joan Bordoy quan anuncià la retirada d'aquest polèmic urbanitzable ubicat al revolt entre la zona Babo i s'Arenal «davant la pressió popular que ha creat la construcció d'aquests habitatges». Joan Bordoy advertí que «si llevam aquest urbanitzable dels 40 xalets prevists algun dia l'Ajuntament haurà de comprar o expropiar els 80.000 metres quadrats de la zona i el seu preu podria oscil·lar els 200 milions de les antigues pessetes».

Els grups de l'oposició es congratularen de la retirada del projecte. La resta de debat va repassar distintes zones del municipi principalment pel que fa a la reducció de la parcel·la mínima per construir a sòl rústic a 14.000 metres quadrats, a més de la creació de noves zones urbanitzables a Felanitx i d'una zona «exagerada», segons l'oposició, a Portocolom de 130.000 metres quadrats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris