muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Prop de 800 universitaris inicien els seus estudis fora de les Balears

El departament de Joventut edita una guia per a la recerca d'allotjament

Més de 800 universitaris de les Illes Balears iniciaran els seus estudis a la Península el curs 2004-05 i prop de 1.000 joves de Menorca, Eivissa i Formentera cercaran habitatge a Mallorca. Així ho va explicar el director general de Joventut, Juan Manuel Gómez, durant la presentació de la «Guia d'allotjaments per a estudiants» que ha elaborat el seu departament amb la col·laboració de Sa Nostra.

La guia recull un directori acurat d'allotjaments a tot l'Estat espanyol, a més d'algunes capitals europees que desperten un especial interès entre els joves balears. Gómez cità entre aquestes ciutats París, Lisboa, Londres i Berlín. Entre les 900 fitxes informatives que s'han recopilat en aquest llibret es mostren, a més de les residències d'estudiants, col·legis majors i borses d'habitatge.

Aquesta edició també aporta dades d'interès com les adreces electròniques de les universitats i està disponible en català, castellà i anglès, amb la voluntat de fer-la accessible al màxim nombre de persones possible.

La Direcció General de Joventut edita aquesta guia des de 1996, amb la qual pretén donar sortida a les demandes i inquietuds dels joves que van a estudiar fora de les Illes o que des de Menorca, Eivissa o Formentera es desplacen a Mallorca per continuar la seva formació.

Gómez va informar que aquesta guia, que també es pot consultar a través de l'adreça d'internet http://infojove.caib.es/allotjaments.htm, suposa una eina de gran utilitat per a famílies, professors, tutors i tècnics de joventut per «l'elevada informació que facilita», explicà Gómez.

La guia, que enguany ha disposat d'un pressupost de 7.000 euros, matisà Gómez, soluciona en bona mesura els conflictes típics que es generen a l'hora de cercar un allotjament en un lloc fora de la residència habitual i en l'època d'estudis, ja que facilita tots els tràmits necessaris, a més de donar informació clara i detallada.

La representant del departament de Màrqueting de Sa Nostra, Elena de Benito, expressà la seva satisfacció per l'edició d'aquest llibret que, segons manifestà, correspon a la línia de serveis que l'entitat ofereix als joves. La guia serà disponible a les sucursals de Sa Nostra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris