algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Treballadors de SFM temen que amb el soterrament es retalli la plantilla

Pensen que la interrupció del servei a Son Fuster reduirà els ususaris


El Comitè d'Empresa dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) manifestà la seva preocupació per la interrupció parcial del tren durant les obres de soterrament, perquè pensen que implicarà una retallada de la plantilla. Amb les obres de soterrament, el tren s'aturarà al Polígon de Son Fuster, i el recorregut fins al parc de Ses Estacions es farà amb autocars. Els treballadors del SFM consideren que aquest fet suposarà una davallada del nombre d'usuaris i, en conseqüència, el manteniment d'aquest servei no necessitarà tants de treballadors.

Francisco Garcia, membre del Comitè d'Empresa dels Serveis Ferroviaris de Mallorca, explicà que «el soterrament començarà ja i alguns dels treballadors de l'empresa són eventuals, la qual cosa implica que el seu futur laboral no està gens clar».

D'una altra banda, Garcia també manifestà que «ha de quedar molt clar que nosaltres no estam en contra del soterrament, sinó de la manera com es farà, interrompent el servei a l'altura de Son Fuster. El Govern ha calculat que les obres duraran dos anys, però nosaltres pensam que la cosa durarà més. D'una altra banda, les estadístiques demostren que el nombre d'usuaris no atura de pujar, i aquesta interrupció significarà un gran perjudici per a ells. Nosaltres defensam que aquesta mesura no es pot prendre sense abans haver passat per un debat públic com toca».

Una altra de les crítiques del Comité d'Empresa del SFM és que «es faci una obra faraònica amb centre comercial i aparcament per a quatre-centes places inclosos, sense abans haver fet cap pla integral de transport ferroviari per a Mallorca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris