algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Matas convida Felip i Letizia a fer una visita oficial a les Illes Balears

Catalina Cirer comentà amb el Monarca els problemes dels ciutadans

B.P.Palma.
El president del Govern, Jaume Matas, aprofità ahir l'audiència per demanar «autorització a sa Majestat el Rei» per «en nom dels ciutadans de les Illes Balears cursar una invitació a ses alteses els Prínceps d'Astúries, Don Felip i Dona Letízia, per, quan ho tenguin bé, puguin venir en visita oficial i conèixer les quatre illes Balears».

Després d'obtenir l'autorització règia, Matas espera que la visita oficial dels Prínceps d'Astúries, sigui una realitat ben aviat. El president del Govern balear declinà fer qualsevol altre comentari sobre el contingut de l'Audiència Reial. Més conversadora es va mostrar la batlessa de Palma, Catalina Cirer, que en acabar la reunió amb el Monarca manifestà que Joan Carles s'havia preocupat «per la realitat que l'acull amb moltíssim de gust des de fa tant d'anys».

Cirer explicà que s'havia «fet un repàs a les qüestions que més poden preocupar als ciutadans i a ell mateix com a ciutadà d'excepció». La batlessa posà el Rei «al corrent d'obres importants que es realitzen a la ciutat i ha respost a les qüestions sobre les que s'ha interessat».

Ressaltà la «cordialitat» amb què s'havia produït l'entrevista, com «ha estat sempre». Per tot això, Cirer li va «agrair aquesta atenciò no a la meva persona, sinó a tots els habitants de Palma que amb tant de gust l'acullen». En canvi, Cirer no considerà adequat tractar amb el Rei la seva sortida de Patrimoni Nacional. Tampoc no es queixà per no haver estat convidada a la boda dels Prínceps d'Astúries.

Pel seu costat, el vicepresident primer del Parlament i conseller de Patrimoni d'Eivissa, Joan Marí Tur, destacà ahir que el Monarca li havia demanat en quina estació de l'any eren més maques les Pitiüses. Ell li respongué que tenen un especial atractiu a l'hivern. Marí Tur reiterà la invitació als Reis perquè visitin les Pitiüses en el 24 aniversari del Consell Insular d'Eivissa i Formentera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris