algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El PSM nega tenir relació amb les firmes falses contra les autopistes

Pere Sampol recrimina a Rubio que faci acusacions «tan fortes» sense tenir-ne cap prova concreta


El PSM desmentí la seva implicació en la suposada falsificació d'al·legacions contra les infraestructures viàries previstes pel Govern. D'aquesta manera, els nacionalistes respongueren a Fernando Rubio, portaveu del Consell de Mallorca i que acusà el PSM d'estar darrere de les «falses al·legacions» contra la política de carreteres de l'Executiu.

Pere Sampol, secretari general dels nacionalistes, recrimina a Rubio «haver utilitzat la immunitat parlamentària per criminalitzar el nostre partit sense proves concretes». I afegí que «això és un acte de covardia política».

El mateix Sampol afirmà que «si jo em pos a l'altura de Rubio i faig acusacions sense tenir-ne proves, diria que el PP està cobrant comissions il·legals en la concessió de les obres per a la construcció d'autopistes».

Per la seva banda, Miquel Àngel March, portaveu del GOB, declarà la seva «sorpresa per les diligències informatives que la Fiscalia ha obert en relació amb l'existència de presumptes falses al·legacions, perquè fins ara no n'existeix cap prova concreta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris