muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Son Fortesa i els Hostalets ajunten forces per defensar un futur digne

Gran sopar a la fresca contra l'actual projecte de soterrament del tren


Un centenar de veïnats dels barris dels Hostalets i Son Fortesa celebraren un sopar a la fresca per mostrar la seva disconformitat amb la reforma circulatòria derivada del soterrament de les vies del tren.

La trobada es va fer al parc de Son Fortesa enmig d'un ambient cent per cent festiu, perquè per als participants la reivindicació no estava barallada amb el divertiment. Els veïns improvisaren taules comunes i cadascun dels assistents hi anà amb una cadira i el seu propi menjar.

Una gran pancarta amb el lema de «Defensam la pau i la tranquil·litat del barri» encapçalà l'esdeveniment. I als arbres del parc de Son Fortesa també s'hi podien veure pancartes petites amb lemes com «passeig sí, carretera no», «estimam Son Fortesa, no la destruireu», «prometéreu un passeig i no asfalt».

Durant la vesprada quatre veïns de diferentes generacions feren un parlament per expressar els sentiments que els provoquen les obres del soterrament del tren. Àngels, la representant de la mitjana edat, aprofità l'ocasió per recordar que «Palma no només és el centre, sinó que les barriades són iguals d'importants i mereixen més respecte per part de les institucions, perquè amb la carretera que volen fer aquí ens lleven tota la qualitat de vida, i això no ho permetrem».

A la plaça de Son Fortesa també hi havia fulls perquè els veïns que així ho considerassin hi poguessin posar la seva signatura, que seran entregades a la batlessa Catalina Cirer com a mostra de la disconformitat de tots aquests ciutadans amb les conseqüències de l'actual projecte de soterrament de les vies del tren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris