nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Dures crítiques de l'oposició per la manca de consens en el PGOU

El líder d'ALM-UM acusa el batle «d'afavorir empresaris del PP»

Des d'avui, l'avanç del pla general d'Ordenació Urbana (PGOU) de Manacor ja s'exposa públicament en les oficines de l'Ajuntament de Manacor i en l'oficina municipal del Consistori de Porto Cristo. D'aquesta manera, els veïns i els afectats per aquest planejament podran al·legar o simplement, informar-se dels canvis que suposarà per a Manacor l'aplicació del PGOU. L'avanç d'aquest pla va ser aprovat ahir a la sessió plenària de l'Ajuntament de Manacor entre fortes crítiques de l'oposició «per la manca de consens i la nul·la participació dels grups de l'oposició en la redacció del PGOU».

L'avanç va ser aprova gràcies als vots favorables de l'equip de govern, PP-AIPC, i del PSM, mentres que el PSOE es va abstenir i ALM-UM hi votà en contra. En aquest sentit es manifestà el portaveu d'ALM-UM, Miquel Riera, que va dir que «no només no se'ns ha demanat el nostre parer ni la nostra opinió, així com el nul consens que ha cercat el batle Pastor després de repetir una i una altra vegada que cercaria el màxim suport i participació de la resta de partits per treure endavant el PGOU».

Margalida Capó (PSM) digué que «hi votarem a favor perquè amb l'avanç serà possible que hi puguem participar tots però discrepam de les formes de Pastor». De la seva banda, la regidora del PSOE Júlia Roman es queixà «de les nombroses deficiències en el grafiat antic de l'avanç del PGOU a més de no tenir en compte ni el patrimoni històric, ni els camins públics, ni edificis existents des de fa anys».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris