algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

Dur enfrontament entre el govern municipal i PSOE per la residència

Les treballadores es manifestaren en la junta general d'accionistes

La polèmica sobre la Llar de Majors de Calvià sumà ahir un nou capítol que, vista la situació, no serà l'últim. La junta general d'accionistes de l'empresa Llar de Calvià, és a dir, els regidors, es reuniren ahir al saló de plens de l'Ajuntament per aprovar l'informe elaborat per la comissió d'investigació creada arran de les declaracions efectuades per la gerent, Ana Belén Velasco, fa més d'un any. La comissió estava formada per membres de PP, UM i PSOE, que són els tres grups amb representació municipal. La proposta de la comissió s'aprovà amb els vots a favor de l'equip de govern (PP-UM), mentre que el PSOE votà en contra.

A la junta hi acudiren una trentena de treballadores de la Llar i es va poder comprovar que també hi ha certa divisió entre elles. Totes desplegaren cartells i un grup d'elles aplaudiren la intervenció de la portaveu socialista, María Carrasco, mentre l'altre grup donava suport al president de la comissió i portaveu del PP en aquest cas, José Manuel Ruiz i al representant d'UM, Joan Tomàs.

Un sector de les treballadores ha posat una querella contra l'actual gerent per «calúmnies».Per a PP i UM, «les declaracions efectuades per la gerent no tenen voluntat de desprestigiar la institució i les denúncies realitzades sobre deficiències de funcionament es corresponen amb les presentades i són responsabilitat de l'anterior equip de govern». Per als socialistes «es fa un bast intent de traspassar acusacions i defectes i si els treballadors són els mateixos i si són professionals i tenen dedicació, les coses no podien funcionar tan malament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris