algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Una banda assalta una nau de Petra després d'enfilar-se a uns dipòsits

Els lladres fugiren de l'establiment sense poder dur-se'n cap botí

Una coneguda nau de productes secs de Petra fou assaltada la matinada d'ahir per uns desconeguts que desmuntaren part del sostre d'uralita per accedir a l'interior. Tanmateix, no pogueren robar res, perquè fugiren precipitadament en pensar que havien estat descoberts. Les instal·lacions de Fruits Secs Bonany estan ubicades a la carretera de Petra a Santa Margalida i ahir al matí, a primera hora, els seus encarregats descobriren l'assalt.

Uns desconeguts havien accedit a l'interior durant la matinada, després de desmuntar part del sostre d'uralita perquè no saltàs l'alarma. Els afectats es posaren en contacte amb la Guàrdia Civil i no tocaren res per no entorpir la investigació. Els agents inspeccionaren la nau i arribaren a la conclusió que els mafiosos entraren després de forçar una reixeta exterior. D'allà saltarenr a uns dipòsits pròxims, que estan a una altura considerable, i després s'enfilaren al sostre. Emparats en la foscor anaren aixecant algunes plaques d'uralita i finalment es despenjaren fins al fals sostre, que va quedar deformat a causa del pes dels lladres.

Quan els responsables del negoci revisaren l'interior no trobaren a faltar res i tot sembla indicar que els delinqüents es donaren a la fuga perquè pensaren que havien estat descoberts. En aquest sentit, tampoc es descarta que detectassin una patrulla de la Guàrdia Civil en els voltants, ja que la Benemérita de la zona de Manacor controla cada nit les zones «calentes» susceptibles de sofrir «butrons». Sigui com fos, els assaltants es donaren a la fuga sense obtenir cap botí, encara que ocasionaren danys materials.

Miquel Vidal, el comercial de l'empresa, explicà ahir que fa alguns mesos ja sofriren un robatori, si bé en aquesta ocasió els desperfectes foren més abundants que l'import de l'assalt, ja que només s'emportaren un telèfon mòbil.

Sobre l'autoria, les dades apunten a un grup de kosovars que duia dies rondant en un cotxe de lloguer pels voltants. Almenys en tres ocasions menjaren en un restaurant molt pròxim i recentment visitaren la nau amb l'excusa de comprar «pipes i pistatxos».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris