algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Matas vol que el PP faci autocrítica i revisi la seva política informativa

El president de Balears defensa a Madrid la reforma de l'Estatut

E.P / R.G. Palma.
El president del Govern, Jaume Matas, advocà ahir, en un curs d'estiu de l'Universitat Complutense a San Lorenzo de El Escorial, perquè el PP faci autocrítica i revisi tota la política d'informació i comunicació duta a terme pel partit fins a l'actualitat. Al seu judici, és necessari «treure ensenyaments dels escassos dies que van canviar el signe de les eleccions».

Durant la seva intervenció en una taula rodona del curs «El centre reformista, garantia d'estabilitat i progrés», el president de Balears va desgranar les qüestions que, al seu judici, han centrat l'ideari del partit, explicant que un dels «problemes» del mateix és la necessitat de què la seva oferta programàtica s'expressi en un «llenguatge adequat» i arribi als seus destinaris.

Pel que fa a la reforma de l'Estatut d'Autonomia, Matas reiterà el que ve anunciant des de fa mesos. Segons el president, Balears no aceptarà una situació en la qual hi hagi «autonomies de primera i de segona». Matas advertí que l'únic límit que es marca el Govern en relació a la reforma estatutària és la pròpia constitució, i recordà que les modificacions sorgiran del màxim consens.

Al matí el portaveu del PP balear, Miquel Ramis, va reconèixer que la inclusió dins l'Estatut del terme «nacionalitat històrica» per definir les Illes pot crear suspicàcies al si de col·lectius pròxims al partit. «Tot i així tot el que sigui pel bé dels ciutadans i d'aquesta comunitat el durem endavant», postil·là Ramis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris