nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

El PSM demana la suspensió de la urbanització s'Atalaia de Canyamel

Exigeix al Consell que aturi el projecte que inclou unes 760 places

El PSM exigeix al Consell de Mallorca que inclogui en el Pla Territorial la suspensió de la Urbanització prevista a l'Atalaia de Canyamel, un projecte aprovat en el 96 per la Comissió Insular d' Urbanisme del Consell i que contempla en una extensió del voltant de 380.000 metres quadrats, la realització de 760 places, d'elles 400 hoteleres.

«Es tracta d'una urbanització que està executada, però encara no està recepcionada. Tenim l'avantatge que no s'ha edificat. Hi ha només dos xalets fets. Però està permès 760 places. Són solars molt grans a un pujol i malgrat es faci amb una densitat baixa crearà un fort impacte. Per això creim que el Pla Territorial hauria de suspendre aquesta urbanització», manifestà Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca que ahir exposaren la seva petició juntament amb la presidenta de la gestora del PSM, Nanda Ramon i el portaveu nacionalista de l'Ajuntament de Capdepera, Mateu Garau.

«Dintre del Pla territorial s'han de marcar unes fites i identificar els indrets no transformats fins el moment per d'aquesta manera evitar la seva degradació», explicava Alorda.

Aquest afegí que «dintre del segle XXI els reptes són la requalificació del producte turístic. I nosaltres hem de lluitar per donar una bona imatge a nivell internacional. No hem de seguir amb la tònica dels anys 80».

Així doncs el grup parlamentari del PSM demana al Consell un replantejament del projecte perquè s'aturi la construcció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris