nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Consistori vulnera la llei en no fer efectiu un acord de ple

Havia de suspendre llicències en les zones de reculada de la Colònia

L'Ajuntament de ses Salines ha vulnerat la Llei de Procediment Administratiu en no haver fet efectiu un acord del ple del passat dia 3 de maig quan tenia 10 dies per fer-ho. L'acord suspenia la concessió de llicències d'obra per a la construcció de terrasses en les àrees de reculada en tots els habitatges ubicats en zona classificada com a intensiva baixa de la Colònia de Sant Jordi. Concretament aquesta mesura afectava el triangle que formen l'Avinguda Marquès del Palmer amb els carrers Gabriel Roca i Estanys a més d'un sector de la zona del Pou d'en Verdera.

Aquesta suspensió de concessió de permisos d'obra fou aprovada a prosperar una moció presentada per via d'urgència pel grup municipal del PSOE, a l'oposició. L'equip de govern (PP-UM) votà en contra, però aleshores estava en minoria i la moció s'aprovà amb els vots a favor dels socialistes, el regidor del Grup Mixt i els dos de Sud Unificat que encara no s'havien integrat en l'equip de govern.

Amb la citada moció, el PSOE aconseguí aprovar a més de la suspensió de llicències que es modificassin les normes subsidiàries per evitar més construccions ja que el planejament aprovat fa tres anys donà llum verda a l'ocupació de l'àrea de reculada. Els socialistes argumentaren la seva petició en què la «qualitat estètica de la Colònia se fa mal bé».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris