muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La Policia Local de barri començarà a patrullar per la ciutat el proper 2005

La Policia de barri començarà a patrullar a Inca l'any 2005, segons les previsions de l'equip del govern popular.

El batle d'Inca, Pere Rotger (PP), rebé ahir en audiència el fins ara sergent de la Policia Local, Baltasar Perelló, que ha estat nomenat recentment major del cos.

El seu nomenament forma part del procés de reestructuració i modernització del cos de Policia Local d'Inca que està impulsant l'Ajuntament i que conclourà el 2007 amb un increment progressiu de la plantilla policial de 15 agents.

L'equip de govern pretén així adaptar el cos de la Policia Local a les noves necessitats d'una ciutat que ha viscut en els darrers anys un important creixement poblacional. «Aconseguirem que la gent se senti més segura», va dir el batle, a la vegada que va comentar que «ara el policia no és només un vigilant, sinó un amic i la gent cada vegada demana més policia en el carrer».

Fins ara el cos de la Policia Local comptava amb un sergent, el propi Perelló, cinc oficials i 32 agents de policia. Una vegada que conclogui tota la reestructuració el cos comptarà amb un major (Baltasar Perelló), un inspector, dos sergents, 6 oficials i 55 agents, una reestructuració que permet als agents ja contractats promocionar-se a la vegada que s'obre la plantilla a noves contractacions.

La principal prioritat de l'equip de govern és la posada en marxa de la policia de barri, a partir del 2005, segons digué el batle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris