algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Un cotxe s'estavella de nou contra una casa de la urbanització de sa Teulera

Els veïns estan indignats perquè els accidents a la zona són continus

El carrer Camí de Gènova, a l'altura de la rotonda d'accés a la via de cintura té molt perill. I si no que ho diguin als veïns, que estan indignats perquè cada setmana algun cotxe perd el control i s'estavella contra altres vehicles aparcats o, en el pitjor dels casos, contra les cases adossades.

Ahir de matinada, a devers les quatre, Margarida Obrador i el seu marit, que resideixen en el número 69, tingueren un brusc despertar: «Va ser com un terrabastall, pensàvem que havia caigut l'habitació de les nines i ens endugurem un ensurt de mort. En sortir vérem que era un cotxe que havia tirat la paret i el reixat del jardí».

Margarida no vol ni pensar què hauria passat si l'accident hagués succeït l'horabaixa, quan les seves filles de curta edat juguen al costat de l'entrada de la casa. El 'visitant' inesperat era un Ford Escort de color blanc, conduït per un jove que resultà il·lès. Segons sembla, el turisme passà la rotonda a una velocitat massa elevada i a l'altura del número 69 del Camí de Gènova perdé el control i sortí propulsat contra la planta baixa. Dos motoristes del Cos Nacional de Policia i un furgó de la Policia Local de Palma es desplaçaren fins a sa Teulera, molt a prop de Son Dureta, i realitzaren l'atestat per l'incident.

«Arribaren, ompliren l'informe i després marxaren. Nosaltres, els veïns, volem que ens donin solucions, perquè no és normal que cada dos per tres tinguem un ensurt», opinà la veïna afectada. Fa alguns mesos, un Ford Focus tingué un accident idèntic al d'ahir, encara que en aquesta ocasió entrà al jardí de la casa veïna. Els residents es queixen també que molts conductors, que tenen contratemps més lleus, fugen sense aturar-se o sense deixar una targeta amb les seves dades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris