muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

IB3 preveu l'emissió d'informatius diaris per als estrangers residents

La ràdio autonòmica oferirà un carrussel esportiu cada diumenge

La futura radiotelevisió autonòmica comença a concretar la seva graella.

Els informatius en les llengües estrangeres de major implantació a les Illes -l'alemany i l'anglès bàsicament- podrien tenir un espai aproximat de 30 minuts diaris. A més, els temes d'actualitat gaudiran d'una presència significativa, amb quatre resums de notícies cada dia -amb desconnexions territorials incloses-, connexions en directe amb els principals punts d'interès, avanços i un informatiu setmanal de 60 minuts.

D'altra banda, i conscients de la popularitat dels esports, els responsables d'IB3 han reservat un lloc preeminent per a un programa de seguiment (també setmanal) d'unes tres hores de durada.

De la realització d'aquests espais s'encarregarà l'empresa a la qual s'adjudiqui el concurs pel servei de producció de programes informatius. L'empresa que presenti la millor oferta també servirà d'agència de notícies i, per tant, subministrarà informació d'àmbit internacional, estatal, autonòmic i local.

Pel que fa a la IB3 Ràdio, l'entitat que rebi la concessió garantirà l'emissió, de dilluns a divendres, d'espais matinals de dues hores (com a màxim), amb desconnexions locals d'uns 15 minuts; tertúlies d'actualitat; un programa esportiu diari i butlletins durant les 24 hores del dia. Els dissabtes els ciutadans que sintonitzin l'emissora pública de Balears continuaran puntualment informats, però els esports agafaran el protagonisme. La ràdio que impulsa el Govern balear competirà amb els programes «estrella» dels diumenges oferint un carrussel esportiu que estarà en antena unes 5 hores i es dedicarà, sobretot, a la jornada futbolística.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris