algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Greenpeace reafirma el seu informe i avisa que la fórmula de «sol i platja» ja és obsoleta

López Uralde, responsable de l'organització, es reuní amb Jaume Font per intercanviar opinions


Greenpeace reafirma les conclusions del seu estudi sobre l'estat del litoral balear, en el qual afirmà que la costa de les illes està sotmesa a una pressió urbanística excessiva i que aquest fet és una de les causes de la caiguda del turisme. Així ho manifestà ahir Juan López de Uralde, director executiu de l'organització ecologista a Espanya.

El conseller de Medi Ambient, Jaume Font, convidà Uralde per debatre els resultats de l'estudi. Un pic acabada la reunió, Font declarà la seva «satisfacció per poder discutir de manera oberta sobre qüestions mediambientals referents a les costes illenques. I com és lògic hi ha bastantes qüestions on els nostres punts de vista són diferents, però l'important és poder xerrar-ne tranquil·lament».

El director executiu de Greenpeace afirmà que «una de les nostres preocupacions principals és el dèficit que hi ha a les Balears en referència a la depuració d'aigües. Però hem de reconèixer que des de la conselleria de medi ambient han començat a fer feina per pal·liar aquesta situació i valoram l'esforç de manera positiva».

D'una altra banda, Uralde també recordà que les Balears superen en un quaranta dos per cent el límit establert a Kyoto sobre els nivells recomanables de diòxid de carboni. I en aquest sentit el mateix Uralde opinà que «les infraestrutures viàries programades per a Balears no són la millor solució per reduir aquestes emissions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris