algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Interior convoca unes 330 places per al curs bàsic de policia local

Així s'espera cobrir la demanda dels ajuntaments de les Balears

La Conselleria d'Interior i Funció Pública ha convocat 330 places per a la realització del curs bàsic de policia local. Es tracta «del major nombre de la història de la Comunitat en una convocatòria d'aquestes característiques», explicà el titular d'aquesta àrea, José María Rodríguez, qui expressà la seva confiança a poder cobrir «les necessitats dels municipis» de les Balears.

El total de places per proveir aquest procés selectiu, «imprescindible per poder accedir als concursos que efectuen els ajuntaments», és de 330, les quals es distribueixen entre les 255 de Mallorca, les 40 de Menorca i les 35 d'Eivissa. El conseller Rodríguez explicà que la selecció d'aspirants s'efectuarà mitjançant una convocatòria pública pel sistema d'oposició lliure per al torn lliure (180 places) i de concurs oposició per al torn restringit (150 places disponibles per a promoció de la policia turística i de temporada).

A més del gran nombre de places que s'ofereixen -la darrera convocatòria del 2002 tan sols n'oferí 54-, altres novetats de la convocatòria feta amb l'assessorament de la Coordinadora de Policies Locals és que «el curs bàsic de policia local s'ha ampliat fins a les 800 hores i es farà de manera descentralitzada a Palma, Inca, Manacor, Maó i Eivissa», informà el responsable autonòmic. L'Escola Balear d'Administracions Públiques -EBAP- serà l'encarregada de la formació dels aspirants, els quals tenen de termini del 2 al 12 d'agost per presentar les seves sol·licituds.

Les proves selectives es duran a terme entre el 30 d'agost i el 25 de setembre, i consistiran en la realització de proves físiques, de català, de comprensió oral de l'anglès, un qüestionari de cultura general i un test psicotècnic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris